به دلایل مختلفی ممکن است یک عمل بینی با موفقیت همراه نباشد و نتیجه مطلوب را نداشته باشد. ممکن است خود داوطلب از نتیجه جراحی راضی نباشد یا اینکه بعد از جراحی عوارض نامطلوبی گریبانگیر داوطلب شود؛ یا بعد از جراحی بینی آسیب ببیند و نیاز به ترمیم داشته باشد. در این موارد یک جراحی ثانویه که عمل بینی ترمیمی نام دارد انجام می شود تا اثر عمل قبلی را بهبود بخشد و بینی را ترمیم و اصلاح کند.

احتمالا استفاده از اصطلاح عمل بینی ترمیمی برای گروهی از افراد که پس از یکبار جراحی از فرم بینی خود همچنان رضایت ندارند برای شما آَشنا تر است. در این شرایط افراد به دلایلی مثل مجرب نبودن جراح و یا احتیاط نکردن خود بیمار پس از عمل جراحی مجبور می شوند عمل بینی ترمیمی یا ثانویه انجام دهند.

عمل بینی ترمیمی

عمل ترمیمی بینی در چه شرایطی نیاز است؟

●       در صورتی که به سیستم تنفسی بیمار آسیب وارد شده و هنگام تنفس اختلالاتی مثل خس خس کردن، صدا دادن بینی هنگام تنفس یا افت توانایی بویایی ایجاد شده است.

●        بینی بعد از عمل اول بزرگ تر از قبل شده است.

●        قوز بینی بعد از عمل اول همچنان باقی مانده است.

●       در صورتی که بافت بینی بیش از حد برداشته شده و این مورد سبب شده است که دربینی فرو رفتگی ها و دفورمیتی هایی ایجاد شود.ترمیم این مورد معمولا با برداشتن غضروف از لاله گوش یا دنده بیمار انجام می شود. 

●       فرم بینی غیر طبیعی شده است.

●        نوک بینی افتاده است.

●       سوراخ های بینی دچار عدم تقارن شده است.

●       بالا و پایین بودن پره های بینی بعد از عمل

●        بینی تان بیش از اندازه سربالا شد و اصطلاحا فرم خوکی گرفت.

●       در صورتی که تیغه بینی بیش از حد باریک شده است.

●        در شرایطی که اسکار در داخل و خارج از بینی بروز پیدا کرده است.

عمل بینی ثانویه

بعد از گذشت چه زمانی از عمل اول میتوان عمل بینی ترمیمی را انجام داد؟

برای انجام عمل بینی ترمیمی باید حداقل یک سال بعد از عمل بینی اولیه صبر کرد. زیرا طی فرایند عمل پزشک جراح برای ایجاد تغییرات روی ساختار بینی پوست بینی را از اسکلت استخوانی و غضروفی جدا می کند و همین باعث می شود که یک سال طول بکشد که پوست بینی دوباره به اسکلت زیرین اتصال پیدا کند و فرایند ترمیم کامل شود.

از طرفی مشخص شدن نتیجه نهایی عمل نیز به زمان زیادی نیاز دارد. زیرا بعد از جراحی تا مدت ها بینی ورم دارد و فرم نهایی آن مشخص نیست و نمی توان درباره فرم آن نظر داد. پس بدون طی کردن مدت زمان یک سال هر گونه اقدامی برای انجام عمل بینی ترمیمی غیر علمی و اشتباه است و شما هم هرگز پزشک جراح خود را برای انجام عمل ثانویه تحت فشار قرار ندهید چون ممکن است مشکلات غیر قابل جبران دیگری به وجود بیاید.

عمل ترمیمی بینی

پیشنهاد جراحان بینی برای کسانی که تصمیم به عمل ترمیمی بینی دارند چیست؟

شما باید این را در نظر داشته باشید که هر چه تعداد بیشتری جراحی روی بینی انجام شده باشد ریسک جراحی بالا تر می رود و پیچیدگی ها و عوارض جراحی برای جراح و بیمار بیشتر می شود. پس بهتر است عقلانی و واقع بینانه تصمیم به عمل بگیرید و از کمال گرایی پرهیز کنید. مثلا هرگز برای اشکالات کوچکی که قابل چشم پوشی است جراح را مجبور به انجام عمل ترمیمی نکنید.

 ولی اگر عیوب بینی تان غیر قابل چشم پوشی بود به دلیل اینکه عمل بینی ترمیمی ریسک دو چندانی دارد در انتخاب جراح خود دقت بالایی به خرج دهید. برای این منظور می توانید به کلینک های معتبری مثل دکتر تهران بیوتی مراجعه کنید.       

 

غیر فعالسازی اینترنت آزاد

فروش پودر سنگ برای چه کارهایی انجام می شود ؟

قبل از تصمیم به عمل بینی ترمیمی این مطلب را بخوانید

بینی ,عمل ,ترمیمی ,●       ,جراحی ,انجام ,عمل بینی ,بینی ترمیمی ,بعد از ,است ●       ,شده است

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سمینار دانش آموزی ریاضیات و کاربردها pesran_bampur حسن رضا بنارسی فروشگاه بهترین مقالات و اخبار بازار بورس آخرین اخبار صدا و سیما و سینما استعلام قیمت خرید و فروش پروفیل و پنجره دوجداره شرکت بازاریابی شبکه ای سیگار نیم‌سوز یه جور دیگه